>>

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSelena GomezƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ebben a blogban a tini sztárokról tudhatok meg dolgokat! Képek vannak benne! Tesztek! És adatok! És még az öltözködésükrők is tudhatsz meg dolgokat!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Disney Stars!

 

 Demi Lovato

 

Click to view full size image

 

Becenév:Demi,Dem
Született:1992.augusztus 20.
Névnap: szeptember 24.
Születési hely: Dallas, Texas, USA
Hajszín:Barna
Szemszín:Barna

Foglalkozás:Énekes,színésznő

 

Demi Lovato Texas-ban született, azon belül Dallas-ban, spanyol, ír és olasz vér csörgedezik az ereiben. Két lánytesója, név szerint Dallas, aki szintén színész és énekes, öt évvel idősebb Deminél. Madison, a fél testvére, tíz évvel fiatalabb mint Demi. Édesanyja Dianna Hart, országos felvevő művész volt. Az édesapja Patrick Lovato, Új Mexikóba költözött, miután elvált Diannatól 1994-ben. Sok egészségügyi problémával küzdött, és sajnos ritkán látja Demi-t. Apa és lánya 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját. A Grapevine-Colleyville Independent School District iskolába járt, ahonnan a Cross Timbers Middle Iskolába ment, ahol három éven keresztül énektagozatos osztályba járt.
Az Ellen showban bevallotta, hogy hetedikes korában sokat bántották az osztálytársai és egy nap odáig fajult a dolog, hogy hazaérve már magántanuló akart lenni.
Régebben sok metál zenét hallgatott, ami az akkori lelkiállapotának megfelelt, de mostanában már vidámabb zenéket hallgat, amik inspirálják a dalírásban.

 

 

 Miley Cyrus

 

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Becenév:Bullethead, Smiley, Mile, Miles
Született:1992. november 23
Névnap:augusztus 30
Születési hely: Nashville, Tenessee, USA
Hajszín:Barna
Példaképe:Hilary Duff
Szemszín:Zöldeskék
Anyja neve:Leticia Finley Cyrus
Apja neve:Billy Ray Cyrus 
Foglalkozás:Énekes,színésznő

Miley Cyrus Franklinben, Tennesseben, Nashville külvárosában született 1992. november 23-án. Apja Billy Ray Cyrus, híres country énekes, anyja pedig Leticia "Tish" Cyrus. Öt testvére van. Két lány, Noah és Brandy, továbbá két fiú testvére, Trace és Braison, és van egy féltestvére is Cody. Miley igazi neve Destiny Hope, mert a szülei azt gondolták, hogy az életben sokra viszi majd. Becenevét onnan, kapta, hogy sokat mosolygott, így a Smiley szóból lett a Miley. 2008 január 29.én végleg átiratta a nevét Destiny Hope Cyrusról Miley Ray Cyrusra.A 'Ray' édesapja középső neve, az iránta érzett tiszteletből vette fel. Keresztmamája Dolly Parton, híres country énekes.Jó barátságban van a Hannah Montana beli színésztársaival, Emily Osmenttel és Mitchel Mussoval.Jóban van még Ashley Tisdale-lel, Vanessa Hudgens-szel és Brenda Songgal is.Az Oprah Winfrey Showban elárulta, hogy példaképe Hilary Duff és nagyon felnéz rá.Miley 2006 és 2007 közt járt Nick Jonas-szal, majd 2007 decemberében szakítottak. 2008 nyarától jár Justin Gastonnal, de pletykák szerint nemrég szakítottak és Miley újra Nick párja.

 

Nick Jonas

 

 


Teljes név: Nickolas Jerry Jonas
Becenév: Nick, Nick J

Születési idő: 1992. szeptember. 16.
Születési hely: Dallas, Texas
Kínai horoszkóp: Majom
Csillagjegy: Szűz
Szülei: Kevin és Denise Jonas
Hajszín: Barna
Szemszín: Barna
Magasság: 168 cm
Névnap: December. 5.

 

Nick kezdett el legkorábban foglakozni az énekléssel. 7 évesen kezdett el szerepelni a Broadwayen, ahol töübb híres musicalben játszott. Idővel 2 bátyja Joe és Kevin is csatlakozott hozzá, így alakult meg a Jonas Brothers. 2005-ben kiderült róla, hogy 1-es típusú cukorbetegsége van. Azóta naponta kell inzulinoznia magát. Kedvenc énekese Stevie Wonder, kedvenc baseball csapata a New York Yankees. Nick is viseli a tisztaság gyűrűt, ami egy Istennek és szüleinek tett fogadalmukat jelkélpezi, hogy házasság előtt nem élnek nemi életet. Miley Cyrussal nagyon sokáig voltak együtt, de aztán ennek a szerelemnek is vége lett. Mostanában gyakran látják együtt Selena Gomezzel, de mindketten tagadják, hogy bármi is lenne köztük.

 

Joe Jonas

 

 

 

Teljes név: Joseph Adam Jonas
Becenevek:JJ,Joe,DJ Danger
Születésnap:1989.08.15.
Születési hely:USA,Arizona állam,Casa Grande
Csillagjegye:Oroszlán
Magassága:178 cm

Joe 2006-ban pár hónapig együtt járt Amanda Michalkával, az Aly&AJ lányduó egyik tagjával.
2008-ban a Burnin Up turnén összejött Taylor Swifttel, akivel állítólag telefonon szakított. A lány erről később Forever & Always címmel dalt is írt.
Joe júniusban a Larry King Live-ban bevallotta, hogy barátnője Camilla Belle. Azóta már szakítottak.

 

Kevin Jonas

 

 

 

 Brenda Song

Ashley Tisdale

 

Ashley Michelle Tisdale (Monmouth County, 1985. július 2. ? ) amerikai színész-, és énekesnő. A 1990-es évek vége felé szerpelt néhány filmben, és 2000 után megkapta Maddie Fitzpatrick szerepét, a Disney Channel egyik sorozatában, a The Suite Life of Zack & Cody-ban, valamint ő kapta Sharpay Evans szerepét a Disney által készített High School Musical-ben. Eközben 2007. február 6-án kiadta első szólóalbumát, Headstrong címmel

Brenda Song (Kalifornia, 1988. március.27.) amerikai színésznő. A Disney Channel nagy sikerű sorozatának, a The Suite Life of Zack & Codynak a főszerepelője, ahol London Tiptont játssza.

A kaliforniai Carmichaelben, Sacramento egyik külvárosában született hmong-amerikai apától és thai-amerikai anyától. Apja tanár, anyja háztartásbeli. Családja 1976-ban vándorolt be Amerikába Laoszból. Song a szüleivel és a két öccsével, a nála három évvel fiatalabb Timmyvel és a nyolc évvel fiatalabb Nathannel Los Angelesben él.


 

Teljes név: Paul Kevin Jonas
Becenevei:K2,Sherlock Holmes
Születésnap:1987.10.05.
Születési hely:USA,New Jersey állam,Teaneck
Csillagjegye:Skorpió
Magassága:175 cm
 

Kevint 2008-ban az amerikai People magazin listáján egyike volt a valaha élt legszexisebb férfiaknak. Körülbelül 2 éve a párja Danielle Deleasa. 2009 július elsején el is jegyezte a lányt.


 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tinisztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr12919284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZA 2011.06.09. 12:40:39

Ezt nem értem.
Minden tini p*csa, isteníti az ilyen fiatal sztárokat, közben pedig nem is tudják mi folyik igazából az igazi szituációban. Igazából, ezek a tini picsák shenkick, csak egy értelmetlen üres, szürke szoba, amelybe a pénz miatt besütött a napfény. És így lettek, "sztárok", ezek az igazából shenkick.
Ez ennek a realitása. Igazából nem értelek bennetek Tinik, hogy szerethetitek ezeket,
se hangjuk, se humor, se műsor, semmi.
Csak azért szeretitek őket mer Muszáj, szeretnetek.
Kicsit kellene már észhez térni, idióta p*csák. -.-'
süti beállítások módosítása