>>

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSelena GomezƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ebben a blogban a tini sztárokról tudhatok meg dolgokat! Képek vannak benne! Tesztek! És adatok! És még az öltözködésükrők is tudhatsz meg dolgokat!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Érdekeségek

2011.05.20. 14:34

szerző: LIKE Cinti

Gimmie 

Selena került a japán Gimmie címlapjára! Az újság május 12-én lesz elérhető japánban.

 

Dream Out Loud

Selena meghozta legújabb nyári kollekcióját!

 

 

 

Girl címlapon!

Selena & Justin a februári BRAVO Girl! címlapján. Téma: szerelem vagy barátság?

Könyv készült Demi és Selena barátságáról!

Most végre a kezünkben tarthatunk egy olyan könyvet ami a 2 kedvenc sztár csajszinkról készült!


Demi Lovato és Selena Gomez egy közös sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és azóta nagyon jóban vannak egymással.
Demi, a nagyon tehetséges énekes-színésznő azóta szerepelt már aCamp Rock című filmben, ami igazán meghozta neki a hírnevet. Közben megjelent már két albuma, Don't Forget és Here We Go Again címmel. A Sonny With A Chance sorozatban is nagy sikere lett.
Selena szintén énekes-színésznő, aki szintén hírnevet szerzett, főleg a Wizards Of Waverly Place című sorozatával. Közben kiadta legújabb és egyben legelső albumát, Kiss & Tell néven. Jelenleg is forgatják legújabb filmjét, melynek címe, Monte Carlo. A két lánynak van egy igen népszerű filmje, a Princess Protection Program, amiben Demi hercegnőt, Selena egy átlagos kisvárosi lányt alakít.

Azt nyilatkozták, hogy a barátságuk elválaszthatatlan, mindig is jó barátok maradnak. Ám, manapság Demi inkább másik legjobb barátnőjével, Tiffany Thornton-nal tölti idejét, míg Selena mostanában Taylor Swift-tel haverkodik.

Mivel a két sztár nagyon sok közös és érdekes kalandon ment keresztül, Lucy Rutherford elhatározta, hogy ír egy könyvet a két lány kalandjairól. A könyv bizonyára nagy siker lesz, hiszen tele van képekkel, és a Demi és Selena rajongók biztos, hogy megveszik! A könyv csupán 56 oldalból áll, szóval azok is szívesen megveszik talán, akik nem annyira szeretnek olvasni. A könyv már kapható itt Magyarországon is, ráadásul magyarul! Az eredeti ára 2199 Ft, de leárazták 15%-al. Az akció most is tart, így a könyv csak 1870 Ft-ba kerül.

Leonardo DiCaprio őrület

Sel is beállt a Leo-rajongók körébe. Ebbe a körbe Chelsea Staub is beletartozik! Chelsea már régebb óta beletartozik a klubba, de Selena még "újonc". Így nyilatkozott Leonardoról:
"Ha idősebb lennék, már tuti hozzámentem volna Leonardo DiCapriohoz. Ha anyu is ott van velem a forgatásokon, általában azt kérdezem, "Mi folyik itt?", Leo viszont annyira önnáló. Nagyon helyes pasi, tehetséges és megtudja fogni a közönséget."

Selena megszólalt magyarul!

A legutóbbi rádiós interjúban élő chat volt, ahol Sel meglepte magyar rajongóit azzal, hogy megszólalt magyarul! A "Szeretlek" szó és a "Csendet, felvétel lesz!" mondat hangzott el Selena szájából. Chekk:

Dream Out Loud photo shoot videó

Sel új videót töltött fel facebookjára, mellyel boldog július negyedikét kívánt mindenkinek. Az USA-ban július 4-én van a függetlenségi nap, amikor még tüzijátékot is szerveztek. Nézzétek meg a videót:


Dream Out Loud photo shoot

Modelleken a ruhák:

  

DailyMail photo

Selenáról megjelent egy újabb DailyMail fotó. Szerintem Selena nagyon szép rajt. Katt a képre kémtöbbért!

 

IM poszteren!

Selena a NEON szavazásnak köszönhetően bekerült a júliusi IM-be poszternek. Ha mégtöbb posztert szeretnétek róla, figyeljétek a szavazásokat!

Magyar címlapokon!

Selena a júniusi 100xszép és a BRAVO címlapján! Érdemes megvenni, mert szuper poszterek vannak benn! :) És a júniusi BRAVO Girl-ben Sel van poszteren!

 

Dalpremier!

Selena újabb dala a Round & Round után a Live Like There's No Tomorrow. Ez a Ramona and Beezus című film betétdala. Chekkoljátok, nagyon cool:

 

Round and Round videóklipp

Selena új klippet forgatott méghozzá Budapesten! A klippben látszik a Halászbástya és az Astoria Szálló is. Szerintem nagyon jó lett, és a dal is cool. Chekkoljátok:

 

Selena lovagol

Mint tudjuk Selena Gomez Budapesten van, mert itt forgaja a Monte Carlo című legújabb filmjét.  Itt van pár lesifotó ahogy lovagol.

 

 Itt egy vidi, hogy Selena hogy ünnepelte az anyák napját. Kisgyerekekkel rajzokat készítettek.

Chekk:

 

Happy Mother's Day

Selena szerepet kapott Demi Lovato leújabb sorozatában a Sony With A Chance-ben! Érdemes nézni a Sony a sztárjelölt újabb részeit a Disney csatornán! Itt az eredeti angol összeválogatás:

 

Selena Gomez on Demi Lovato's Disney TV Show

 

 Itt van pár kép a Ramona and Beezus című filmjéből:

Selről lesifotók jelentek meg a LAX repülőtérnél 2010.03.27-én:

2010 Kids Choice Awards

2010.03.27-én Selena nyerte meg a Nickelodeon által megrendezett 2010-es Kids Choice Awards-ot! Ott volt a gálán Justin Bieber is. Köztudott, hogy Justin bepróbálkozott Sel-nél.Állítólag jártak is egy kis ideig... de sztem ez csak pletyka. Az igazságot csak ők tudják :)
Pictures:

 

 

Internet Blog

 

Selena és Demi Lovato (Ex BFF) sokáig csináltak az interneten saját szórakoztató műsort a rajongók legnagyobb örömére. Mára mivel összevesztek nem folytatják. Katt a képre ha kíváncsiak vagytok! Egy kis ízelítőt is hoztam ha még nem láttátok volna. Keressetek rá a YouTube-on!

 

Selena and Demi show

 

Első szólóalbuma

Éppen a 16. születésnapja előtt aláírt egy szerződést a Hollywood Records-szal, bár azt mondta, inkább énekelne együttesben, mint szólóban. 2009. szeptember 29-én megjelent Selena első szólóalbuma Kiss & Tell címmel, amiben a The Scene is közreműködött. Az albumra 12 új dal és a már korábban is ismert Tell Me Something I Don't Know remix változata került fel. Sor került Selena első koncertjére is, amely a hollywoodi The Roxy nevű helyen volt.2010-ben Selena elindul első saját turnéjára az együttesével,a The Scene-nel.

Új albuma a Kiss and Tell(2009):

-Kiss & Tell -I Won't Apologize

-Falling Down -I Promise You

-Crush

-Naturally

-The Way I Loved You

-More

-As a Blonde

-I Don't Miss You at All

-Stop & Erase

-I Got U

-Tell Me Something I Don't Know (New Version)

Film-és sorozatszerepei

Össze állt a banda.Disney híres színészei közös kilippet készítettek.Miley,Demi,Selena és a Jonas Brothers.Nos végre azt is megéltük amikor e hihetetlen csapat össze áll, de nem örökké.Miután vége lett a klippnek mindenki a maga feje után ment.

 


Send it on

 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tinisztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr502919311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása