>>

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSelena GomezƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ebben a blogban a tini sztárokról tudhatok meg dolgokat! Képek vannak benne! Tesztek! És adatok! És még az öltözködésükrők is tudhatsz meg dolgokat!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ke$ha

2011.05.19. 13:39

szerző: LIKE Cinti

Ke$ha adatai:

Teljes név:Kesha Rosaile Abigail Demetria Sebert

Született:1987.március.1.(24)éves

Származás:L.A.

Zenei Karriere:

Először azt szerette volna, ha egyenesen maga Prince hallgatja meg, s ezért oda is ment az énekes Beverly Hillsen található otthonához. Innen azonban kidobták, ám ez előtt még otthagyta a demóját, melyet később maga Prince talált meg. Ez, és a Dr Lukekal való találkozás között alacsony jövedelemből húzta meg magát, pincérnőként is dolgozott egy éjjeli bárban, és közben kisebb haknizásokat is vállalt. Ám Dr Luke szeretett volna találkozni vele, személyesen is tetszett neki Kesha, majd továbbküldte őt Max Martinhoz, akivel rögtön elkezdtek dolgozni.

2006. és 2008.között már igencsak médiás körökben mozgott: többnyire dalokat szerzett, melyek például a Degrassi: The Next Generation-ben, vagy a The Hills-ben is elhangzottak, ám a The Veronicas 2009-ben újra kiadott lemezén, a Hook Me Up-on hallható This Love című dalt is ő szerezte, valamint háttérvokálozott Britney Spears Lace and Leather c. dalában. Ezek mellett szerepelt Katy Perry debütáló dalának, az I Kissed a Girlnek a klipjében is, s a forgatások alatt összebarátkozott Katyvel is. Később ő segített Keshanak Los Angelesben újabb lehetőségekhez jutni.

Képek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tinisztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr462916606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása