>>

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSelena GomezƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ebben a blogban a tini sztárokról tudhatok meg dolgokat! Képek vannak benne! Tesztek! És adatok! És még az öltözködésükrők is tudhatsz meg dolgokat!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sziasztok ha nem szereted a sztárokat akkor ez a menü neked lett kitalálva!                                                           Smink tippek:                                                             Nyárra:

Alapozó:

 

A jó alapozóra legtöbbször nehéz rátalálni, ugyanis egy rossz választással könnyen nevetségessé válhatunk. Lehetőség szerint nyáron minél kevesebbet használjunk belőle. A melegben az izzadás miatt még inkább csökken a bőr víztartalma, ezért hogy ne csak a szépségre, de az egészségre is adjunk, használjunk krémes állagú alapozót, mely némileg pótolja a folyadékhiányt.

Pirosító:

 

Az arcpír mindenkinek jól áll, sminkünk elmaradhatatlan része, hiszen mindig az üdeség és frissesség hatását kelti. Választhatunk bronzos vagy babarózsás árnyalatot,  a lényeg, hogy színt adjunk sápadtabb arcbőrünknek.

Ajkak:

 

Nem csak bőrünk, ajkaink is nagy veszélynek vannak kitéve a káros napsugarak hatása miatt, ezért naponta többször érdemes ajakápolóval kenegetni, illetve a fényvédős szájfény is jó megoldás lehet. A vízben és vízparton inkább sűrűbb állagú szájfényt használjunk, mert nem kenődik el, és jól mutat, ahogy a napsugarakat visszaveri. A Mac és a Maybelline szájfényei széles választékot kínálnak ezekből az ajakfényekből.

Szemek:

 

Nyáron a nagy melegben elég ha szempillaspirállal emeljük ki tekintetünket, és lehetőleg válasszunk vízállót, ugyanis ez a típus a víznek és a városi melegnek is ellenáll, valamint nem kenődik el. Ha mégis szemceruzára adnánk fejünket, abból is a vízállót célozzuk meg, és csak halványan húzzuk ki szemünket.

Tavaszra :

A merevebb, sötétebb színekkel dolgozó tél után a tavasz mindig játékosabb. Nincs ez másképp idén sem. A sminkmesterek jelszavai az egyszerűség és kifinomultság, egy csipetnyi bohémiával fűszerezve.

Összegyűjtöttünk öt elavult sminktrendet, és öt olyat, ami szinte kötelező

lesz, ha végre beköszönt a jó idő.

Alapozás:tavasszal kerülni kell a túl sok alapozót. Sokkal szebb, és sokkal természetesebb, ha csak egy leheletnyi alapozót viszel fel az arcra. Így egészen egyszerű, szinte naiv hatást kelthetsz.

Tipp: ne az ujjaiddal, hanem egy vizes, jobban mondva nedves alapozószivaccsal vidd fel az alapozót. Nem baj, ha picit fényes marad az arcod. Úgy a legtermészetesebb.

Szempillák:szinte nem is látszik, hogy ki van festve a pilla. Épphogy egyszer átszaladtak rajta, jónéhány divatbemutató sminkesei. Persze nem szabad elhagyni sem, hiszen a szempillaspirál az egyik legfontosabb sminkeszköz.

Tipp: ne idegenkedj a barna szempillaspiráltól. Próbáld ki bátran, válassz sötétbarna árnyalatot, ami közelebb áll a szempillák természetes színéhez, hiszen a legtöbbünk szempillái sötétbarnák.

Ajkak:piros és nedves ajkak. Az ajkaknál épp a hangsúlyosabbá tételt javasolják. De nem hollywoodi vörösre kell gondolni, inkább valamilyen koranyári lédús gyümölcsre.

Tipp:
ne rúzsozz, csak szájfényt használj, abból viszont erőteljesebb árnyalatot. A szájfénynek megvan az az előnye, hogy nem nyomja össze az ajkakat, így a keskenyebb szájú hölgyek is használhatják.

Télre:

Bearanyozva
Egy igazi luxussmink különleges alkalmakra. Az arany szín különleges csillogást ad a szemnek, de ha igazán látványos hatást szeretnél elérni, akkor tegyél alá egy sötétebb alapszínt. Ha csak vékony rétegben viszed fel, önmagában, akkor nem elég látványos. A mozgó szemhéjat árnyékold barnás szemhéjpúderrel, de most ne spórolj a festékkel. A barnára kerülhet az aranyló tónus. Fesd ki bátran a belső szemzugot is. Az arcot bronzosító púderrel tedd ragyogóbbá, az arccsontra tehetsz egy leheletnyi aranyport is. Fekete szempillaspirált használj, és csak a felső pillasort fesd ki. Az ajkakra gyümölcsös árnyalatú szájfényt válassz.

Burgundi árnyalatok
Az őszi-téli trend színei a sminkek terén is megjelentek. A burgundi vörös árnyalatok kiemelik a tekintetet. Árnyékold be a szemhéjad egész felületét barnás fényű, burgundi szemhéj púderrel, úgy hogy a szemöldök alá is jusson belőle. A belső szemzugtól kezd, ahol egy sötétebb árnyalatot használj. Húzd ki feketével az alsó szemhéjadat, majd jöhetnek a szempillák. A pirosas árnyalatokhoz jól mutat a fekete szempilla, alul és felül is több rétegben fesd ki őket. Az arcodat terrakotta árnyalatú pirosítóval tedd ragyogóbbá. Az ajkaidat visszafogottan sminkeld, rózsaszín árnyalatú szájfénnyel.

Fekete körsatír
Merész látványt nyújt ez az új füstös smink. Nagyon mutatós. Keretezd a szemed egy fekete szemceruzával úgy, hogy egészen a belső szemzugig kihúzod. Ezt követően satírozd szét a határozott vonalat, és már meg is van a smink alapja. Ugyanerre az ívre oszlass el ezüst árnyalatú krémes szemhéjfestéket, vagy fekete szemhéjpúdert. A szempillákat alul és felül is fesd ki fekete spirállal.

Hűvös ragyogás
Az égszínkék, a türkiz és palackzöld árnyalatok, már jelzik a hidegebb időszak közeledtét. A mozgó szemhéjadat satírozd be egy hideg árnyalatú szemhéjpúderrel. Hagyd kifutni a púdert a szemöldök irányába. Hasonló árnyalatú ceruzával kontúrozd a szemedet, majd a szempillák tövében húzd meg vastagon az ívet. Az orcádra vastag ecsettel vigyél fel bronzos arcpirosítót, végül tedd finoman ragyogóvá az ajkaidat szájfénnyel.

Őszi:Bármennyire is gyönyörű egy-egy új sminkpaletta, rúzskollekció vagy az ezernyi színben pompázó szemfestékek, minden nő tökéletes arcbőrről álmodik, és a természetes hatást nyújtó alapozó iránt érdeklődik az üzletekben.
A kevesebb több - Első lépesek
 
Ahhoz, hogy ezt a természetes, szinte meztelen, de tökéletes bőrt elérhessük, rengeteg elő és háttérmunkára van szükségünk. Elsőssorban az alap, azaz bőrünk teljes rendbetételére. Nem csak a nyári nap hatása, hanem a környezetei tényezők lenyomata is ott van az arcbőrünkön.
 
Kezdjük hát az „alapozást” egy mélytisztító kozmetikai kezeléssel, ha lehet, iktassunk be előtte egy arccsiszolást, mikro-vagy hidrodermabráziót, melynek segítségével az elhalt hámsejtek lekerülnek a bőrfelszínről. A kezelés után a hatóanyagok is jobban felszívódnak majd, érdemes egy luxuskezelést választani, vitaminos szérumokkal kombinálva.
 
Kérjük meg a kozmetikust, hogy szedje rendbe szemöldökünket, és ha kell, szempillánkat is, a szemöldök íve, színe, dússága ugyanis tekintetünket jelentősen befolyásolja. A túlságosan sötét szemöldök zord külsőt eredményez, így ha kell, egy kis világosítás sem árt. Ugyanez a helyzet a szempillákkal is, a szépen ívelt, dús pillák cicás tekintetet kölcsönöznek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tinisztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr672918929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása