>>

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSelena GomezƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ebben a blogban a tini sztárokról tudhatok meg dolgokat! Képek vannak benne! Tesztek! És adatok! És még az öltözködésükrők is tudhatsz meg dolgokat!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gregg Sulkin Adatai

2011.05.20. 09:55

szerző: LIKE Cinti

Gregg Sulkin:

 

Gregg Sulkin (született 29 május 1992) [1] egy angol színész. Tette filmje mutatkozott be a 2006-os brit kiadás Sixty Six, majd ezt követ?en vált ismertté megjelen? Disney vígjáték sorozat, mint a Bell Rings és a Wizards of Waverly Place. 2010-ben f?szerepet játszott a televíziós film Avalon High.

Sulkin született Londonban. Mint a karakter Sixty Six, ? zsidó. [2] [3] járt Highgate School Észak-Londonban. [4]

Sulkin debütált a 2002-es mini-sorozat Doktor Zsivágó. Ezt követ?en játszott a komédiában Sixty Six, [5], mint Bernie Rubens mellett Helena Bonham Carter, Eddie Marsan, és Catherine Tate [6]. Sulkin is játszott szerepét JJ a Disney Channel komédia, Mint a harang, [ 5] dolgozott CBBC gyermekek sci-fi show The Sarah Jane Adventures (spin-off a Doctor Who), és játszott Ádám 3-as sorozat két epizódja történet az ?rült asszony a padláson.

Sulkin volt a Disney Channel-igazolvány a lemez, mint Gregg az Egyesült Királyságban. Van egy visszatér? vendég szerepet a Disney Channel sorozata a Wizards of Waverly Place, ahol játszott Alex szerelme Mason Greyback, s reprized ? szerepe a 2 epizódok szezon 3. és visszatért a sorozat negyedik évad [7].

Sulkin is landolt egy szerepet a thriller a Heavy [8].

Gregg nemrég ment Új-Zélandra forgatni a Disney Channel filmben High Avalon, melyek premierje november 12-én, 2010. [9] [10] Egy interjúban Kyle Martino, adás Labdarúgás Talk Live a Fox Soccer csatorna az USA-ban, Gregg bejelentette, hogy egy rajongó az Arsenal Football Club.
  • Képek:

És itt Selena Gomezzel látható:

Itt pedig Deby Ryann-el:

És itt pedig Miley Cyrusal:

Ennyi volt sziiaztok komizzatok!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tinisztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr462918713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása