>>

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSelena GomezƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ebben a blogban a tini sztárokról tudhatok meg dolgokat! Képek vannak benne! Tesztek! És adatok! És még az öltözködésükrők is tudhatsz meg dolgokat!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hírek

2011.05.19. 14:07

szerző: LIKE Cinti

Selena Gomez Hírek:

Letagadta szerelmét Selena?
Selena Gomez szemmel láthatóan szégyelli, hogy Justin Bieberrel jár. Elhúzódik tőle, hárítja a kérdéseket, most pedig még furább dolog történt. A gyönyörű fiatal színásznő újra furcsán reagált a tinisztárral, Justin Bieberrel folytatott... hmm, igencsak bensőséges viszonyára: "Justin Bieber? Ó igen, mindig is jó barátok voltunk?" - mondta a sztár a Teen Vogue magazinnak. Nos, Seli, egy igazi nő igazán nem így reagál arra, ha szerelme nevét hallja - még akkor is, ha a nagyvilág előtt nem feltétlenül akarja nagydobra verni érzéseit. "Ha szerelmes vagyok, megváltozik körülöttem a világ, nem akarok a részletekkel foglalkozni. Engedem, hogy történjenek a dolgok, tart, amíg tart" - tette hozzá gyorsan. Nos, alapvetően igaza van. De vajon miért nem vállalja fel, hogy most éppewn Justin Bieberrel az oldalán próbál boldog lenni?

Kesha Hírek:

Ke$ha lesz az idei Kapcsolat Koncert sztárja. Az amerikai énekesnő június végén ad nálunk koncertet.

Ke$ha Magyarországra jön

 

A vadóc énekesnő, Kesha Sebert – vagyis Ke$ha – hazánkba látogat a Kapcsolat Koncert keretein belül. Az elmúlt években már olyan sztárok léptek fel a rendezvényen, mint Elton John, Sting, Pink, Bryan Adams, Santana vagy a Simply Red.

Az ingyenes zenei eseménynek az 56-osok tere ad otthont, ahová több ezer érdeklődőt várnak a szervezők. Az idei koncert június 25-én kerül megrendezésre. A külföldi előadó előtt hazai híresség is fel szokott lépni, ám hogy idén ki lesz az a szerencsés, arról egyelőre nincsenek információk.

Justin Bieber Hírek:

Bieber segített feldolgozni a katasztrófát
A japán földrengés és szökőár sújtotta területekről menekült gyerekekkel találkozott Justin Bieber. A tinisztár énekes meghívta őket a szigetországban tartandó koncertjeire.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tinisztarok.blog.hu/api/trackback/id/tr362916673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása